Grafiska formgivare

Gunvor Ekström

Du har kanske sett Gunvor Ekströms illustrationer i tidningar som Aftonbladet. Hon har lång erfarenhet av att illustrera och kan hantverket. Gunvor är känd för att kombinera sin kreativa ådra med en förmåga att beskriva det som ska sägas med bild på ett enkelt och tydligt sätt.

Andreas Norberg

Andreas Norberg är en frilansande grafisk designer med bas i Umeå. Han erbjuder hjälp med allt från en väl fungerande responsive hemsida till logotyper och företagsidentiteter. Han jobbar med enkel och rak form som fungerar fint för digitala produktioner såväl som i tryck.

Thomas Isaksson

Thomas Isaksson jobbar under namnet Kogit Design och har sin bas i Vittangi men erbjuder sina tjänster utan några geografiska tjänster. Isaksson jobbar med grafik som ska förmedla budskap med tanke på de mål och behov som finns. Han kan designa logotyper, skapa grafiska gränssnitt och producera presentationsfilmer.

Anja Sundberg

Om du vill få fram tryckt och digitalt material snabbt är Anja Sundberg ett mycket bra val. Hon driver reklambyrån FRI i Umeå. Förutom att vara snabb som blixten har Anja en fin bredd. Hon kan ta hand om skapande av logotyp, hemsida såväl informationsmaterial av olika slag.